Menu

Frans Mulders

Een top locatie in een mooie ambiance vergaderen te Geertruidenberg!Ontvangst, verzorging en de ruimte is subliem. Lekkere koffie/ thee/ fris met cakejes en snoep, allemaal prima randvoorwaarden voor een succesvolle training, vergadering of workshop. Ook de goed verzorgde en smakelijke lunch mocht er zijn. Deze locatie leent zich uitstekend voor een klein team of gezelschap van max. 12 personen, zodat je van alle ruimtes optimaal gebruik kunt maken (wij waren met 7 personen}. Wij hadden een 2 daagse training met de Ondernemingsraad.


 

Sarah Puozzo van WeighWatchers Benelux

We hebben Popup24 gekozen als locatie voor onze fotoshoot. Niet alleen is het een mooi pand, ook de catering gedurende de dag was door Marjolein tot in de puntjes verzorgd. Het was voor ons een geslaagde dag! dtd 12 juni 2017


Amber van Dordt, MEC

Fijne en goed verzorgde locatie, alle voorzieningen in huis mede door gastvrouw Marjolein een inspirerende ochtend gehad met MEC.


Mischa Brugmans, SMO Breda

Wij zijn in december met ons team geweest voor een high-tea lunch en aansluitend een soort ‘vergadering’. Bij aankomst stonden er al heerlijke dingen voor ons klaar en er werd goed voor ons gezorgd! Er was veel keuze in gerechtjes, maar ook in dranken. De tafel was mooi gedekt, duidelijk met oog voor detail.

Het was erg prettig om eens in een andere setting te kunnen ‘vergaderen’ en de huiselijke sfeer bij Popup24 gaf ons de rust en inspiratie om onze teamdoelen voor 2017 te kunnen verwoorden. Wij komen absoluut nog een keer terug!


Pauline Sterenborg, de maatschap van tandartsenpraktijk ,

Nogmaals heel hartelijk dank voor de meer dan gastvrije ontvangst afgelopen vrijdag. Wij hebben een zeer productieve en vruchtbare vergaderdag gehad, mede mogelijk gemaakt door de fantastische, ruime, sfeervolle locatie en de meer dan goed verzorgde catering. Je bent een uitmuntende gastvrouw.


Marjan van Ravenhorst, Allergenen Consultancy B.V

Op 15 november gaven wij een training voor een groep mensen welke elkaar nog niet kende. De bijzondere, persoonlijke benadering van Marjolein maakte dat iedereen zich snel thuis voelde. In deze prettige sfeer hebben wij een fantastische dag gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd, van alle praktische details tot de heerlijke koffie, lekkere hapjes en meer dan uitstekende lunch. Daarnaast is de locatie prachtig met gratis parkeren vlakbij op de gezellige oude markt van Geertruidenberg.

Kortom, anders dan anders en zeker voor herhaling vatbaar. Wij hebben daarom direct onze trainingen voor 2017 geboekt!


Martinique Visser: Consultant HR | Sr.Trainer | Coördinator loopbaanprofessionals | Raadslid. Talentontwikkeling, Duurzame inzetbaarheid.

Graag wil ik op deze manier reclame maken voor de meest fantastische vergaderlocatie (voor kleinere groepen) in de buurt van Breda (Geertruidenberg). Naast het feit dat alle faciliteiten perfect geregeld zijn (ruimten, wifi etc.), verzorgt @marjoleinweevers zelf de catering. Tijdens de koffiepauzes, lunch en borrel komen er hapjes en drankjes op tafel die restaurantwaardig zijn – wat de sfeer en dus de resultaten van elke bespreking ten goede komt. De locatie, de verzorging en de catering maken PopUp24 mijns inziens de beste vergaderlocatie van Brabant!


Marjolein Luyten, Rabobank Amerstreek

“Het herenhuis van POP UP 24 is een uitstekende vergaderlocatie voor kleinere groepen. Het pand ademt sfeer en rust uit en gastvrouw Marjolein Weevers zorgt erg goed voor de inwendige mens. Wat mij betreft de ideale combinatie! Wij hebben gebruik gemaakt van de locatie voor een teamsessie met 7 personen en voor een brainstormsessie met 3 deelnemers. Twee hele verschillende sessies, die door de flexibiliteit en maatwerkaanpak van Marjolein uitstekend ingevuld zijn. Leuk detail is dat je naast de vergaderruimte ook gebruik mag maken van de grote keuken. En de ligging vlak bij de Markt in Geertruidenberg maakt dat je makkelijk even een break kunt nemen én gratis kunt parkeren. Een aanrader dus!”


ESSENT

Popup 24: een schitterend monumentaal pand met een lichte vergaderzaal en de mogelijkheid om buiten een luchtje te scheppen. De ideale locatie voor onze teamdag! Met de goedverzorgde, heerlijke tussendoortjes en lunch, én een flexibele gastvrouw, zeker een aanrader!


Ramon Blenderman

Dank je voor de super verzorging van de lunch en de accommodatie gisteren. Je overtreft absoluut onze verwachtingen!

Juliette Helming OAZ

Popup24: een prachtige, persoonlijke en knusse locatie! Onze zoektocht naar een huiselijke en knusse locatie voor een training stopte in Geertruidenberg bij Popup24. Een prachtig herenhuis in het centrum en voorzien van alle gemakken. De locatie is heel geschikt voor een kleine groep mensen en het ontvangst van Marjolein was ontzettend gastvrij. De hele dag werden we in de watten gelegd met lekkere koffie, een uitgebreide en afsluitende borrel. We komen hier zeker terug!


Jose Anne  Ockhuijzen, eigenaar Energiek ENZO
Wanneer je een fantastische lokatie zoekt om je klanten mee naar toe te nemen dan raad ik de Vismarktstraat 24 aan. Hier zwaait Marjolein Weevers  de scepter. In een prachtig monumentaal pand in het hartje van Geertruidenberg worden jij en je klanten in de watten gelegd zodat jullie je bezig kunnen houden met waar je voor komt. Marjolein is creatief en heeft absoluut ook voor detail. 
 
Met persoonlijke aandacht in een prachtig pand zorgt Marjolein ervoor dat het je aan niets ontbreekt. 

ES Elektro

“Als men op zoek is naar creativiteit, concept thinking, inspiratie en tegelijkertijd een unieke beleving wil ervaren, in een historische omgeving in een creatief modern jasje. En vervolgens deze elementen graag terug wil  zien in een bijzondere en heerlijke maaltijd ? Om vervolgens de dag af te sluiten met resultaat ? Dan is er geen betere plek dan Popup24, met een gastvrouw als Marjolein Weevers. Te vergelijken met een diner in een 4 **** restaurant. Altijd een verrassing, een bijzondere omgeving, niet teveel op je bord en een high level service. It’s what you want, it’s what you need ! Dank voor deze inspiratie op lokatie.  Hugo Stijnen Vestigingsmanager Venlo itsmereadmore


POPUP24 een plek om te koesteren! De ambiance op deze verrassende plek heeft zeker bijgedragen aan het welslagen van de meeting. In één woord; fantastisch!readmore Maurijn de Vries, HeldHavtig, creatief in communicatie.


Het historische pand van Popup24 blijkt van binnen omgetoverd tot een moderne, frisse ruimte. Aandacht is er voor elk detail.Vanuit een oprecht, gastvrij hart geboden. En dat komt binnen! Dank Popup24 voor de persoonlijke readmoreaandacht, het heeft onze verwachting overtroffen! Brigitte Broer, overtref de verwachting


Wat een fantastische plek heeft Marjolein gecreëerd! De bijeenkomst was super verzorgd met heerlijke hapjes en een voortreffelijke lunch. De hartelijkheid en het enthousiasme van Marjolein werken aanstekelijk. Anneke vanreadmore der Voort, PRminded