Menu

POP UP 24

Ik ben Marjolein van POP UP 24 zaken op locatie en enorm trots op het mooie monumentale pand dat wij met zorg en liefde hebben gerenoveerd.
Een omgeving waar je je thuis voelt en waar creativiteit tot leven komt, zodat er ruimte ontstaat voor vernieuwing.
Ik vind het geweldig dat ik via mijn bedrijf anderen hiervan kan laten meegenieten en ik wil graag een inspirerende en persoonlijke werkomgeving creëren.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest in de retail en management en heb in mijn rol als werknemer de nodige trainingen en workshops op locatie bijgewoond, waardoor ik als geen ander weet wat er nodig is om een bijeenkomst tot een succes te maken.

Als gastvrouw, bij mij thuis, neem ik je graag alle zorgen uit handen. Met een sterk oog voor detail en kwaliteit bied ik de service die je wenst en die past bij de bijeenkomst. Zo kan jij je volledig focussen op de inhoud.
Mijn insteek is persoonlijk, betrokken, stijlvol, eerlijk en ik voeg graag een verrassend element aan de dag toe.

Laat je verrassen en kom naar POP UP 24!

contactmarjolein