Menu

KADO op locatie

We zijn in december vol passie en enthousiasme gestart met kerstpakketten. Dit jaar pakken we het extra professioneel aan: kado op locatie. Met veel gemak kun je medewerkers maar ook wellicht je dierbaren verrassen met een persoonlijk, tof kado.

Even kort gezegd is kado op locatie een persoonlijke aanpak van kerstpakketten & professionele kado service. Maar wij verzorgen ook graag de verjaardagen door het jaar heen, of regelen iets anders dan bloemen op secretaresse dag. Wat denk je van een goodybag met een echt leuk cadeau. En wij? …..

Wij vinden het super leuk om pakketten persoonlijk en op maat samen te stellen! Het kan  vanaf 1 persoon tot ….. personen. Van €5, – euro tot €….

Wij leveren het mogelijk persoonlijk af, maken er altijd een waar feestelijk kado van! Natuurlijk met een persoonlijk geschreven kaartje & een klein kadootje van ons!

Voor een goed aanbod werken we samen met mooie merken als ZUSSS, ZOOI , Serletti, Tonychcoclonely  maar ook met de plaatselijke ondernemers zoals To Daze concept store & Vini Visie.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden, mail ons op kado@popup24.nl of  bel ons op M:06-42550003

VOOR JOU!

Marjolein Weevers


Recensie van Majella Haanskorf, Opleidingscoördinator RWE Generation NL

Kado op Locatie is een echte aanrader!

Voor een event in Duitsland had ik goodiebags nodig en ideeen voor de aankleding van de locatie. De gastvrijheid bij Popup 24  door Marjolein is altijd perfect, dus wilde ik ook haar kadoservice Kado op Lokatie eens uitproberen.En inderdaad, mijn verwachting is ruimschoots bewaarheid. Alles is perfect voor mij geregeld, het creatief meedenken over het concept, de uitvoering en levering waren prima op tijd. Zelfs over de aankleding van het event denkt Marjolein mee en is zij een fantastisch klankbord geweest. Wil je zeker weten scoren met wat voor kadootjes of goodiebags kan ik je adviseren: Ga naar Kado op Locatie by Marjolein Weevers!